Friday, January 13, 2012

Durian Oh Durian

,
for months, i had been graving for durian. seriously lepas balik dari program kat Ipoh,Perak aku mengidam durian. mase kat perak sempat la jugak aku bedal durian 2 biji, aku sorang je kot makan,pukul 7.oo pagi mase member2 aku tengah tido. dengan c Nasuha duk usha awek and Emi terbongkang dalam khemah cam hrm y kitorang jadikan tempat tido.  durian oh durian..




Khemah cam Hrem

mase kat perak,macam2 buah aku bedal,alhmadulillah rezeki Allah bagi memang sedap. so..lepas je balik dr perak tu aku dak meroyan mencari durian. went to Giant but for god-sake, i can buy a whole 1 month stock of snacks for a small and not-really masak punye durian. terpaksalah aku menahan diri, walaupun terasa air liur aku meleleh sikit tp cover dengan buat gaya batuk.. uhuk uhuk uhuk..


so,3/1/2012 member aku ridwan pegi pasar malam semarak,pastu beli 3 guni durian, katenye ade sale ape nth. so, ape lagi.. bedal lar.. bedal punye bedal sampai xlarat nak bangun seyh. hahahaa.. pastu kene pulak teman aku y sorang jeles,meraung nak makan durian. nak beli mahal, yela.. durian kat UK timbang pakai pound bukan kilo. hahahaha.. sory awak!


durian d456678.. mane la aku tau,ha3

kitorang bedal memang bedal.. banyak mana, em.. lebeyh dr 20 biji.. hak3,


makan jangan x makan

gaya wan dengan sang durian

                                 durian oh durian!

0 Responses to “Durian Oh Durian”

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Official Pokwa Blogsite Copyright © 2011 -- Template created by Azuwa Hasan -- Powered by Facebook