Friday, February 3, 2012

Aku Heran Dengan Drama Korea

,

assalamualaikum!

salam sejahtera! sepanjang cuti sem yang boring ni aku dah semakin terdesak dalam mencari hiburan, game sume dah boring nak main, movee pulak tak ada yang best. memang la tahun 2011 ni kurang 'umph' dari tahun2 yang sebelumnye. dalam keterpaksaan itu, aku merelakan diri aku tengok drama korea yang kebetulan ada dalam hardisk member aku, buat 2nd time aku tengok drama korea sampai habis, drama yang aku tengok ni tajuk die " Coffee House" , kisah die macam ni.. er, aku pun tak faham jugak sebab main tengok je. tapi ape yang aku heran la kan..

1. kenapa bila ada konflik cinta antara watak2 dalam drama tu, diorang macam susah nak luahkan. macam kalau diorang terus terang akan ada bala malapetaka yang besar akan menimpa diorang. susah ke nak pegi cakap kat si die 'i love u'? susah ke??tak susah kan.. hahaha

2. apesal la penulis skrip suke benor cerite tu jadik komplikated? ke memang orang korea suke cerite komplikated? tak payah cakap korean la, malaysian pun suke benor cerite macam ni. heran seyh. bagi aku kan, nak tengok cerite ni sebab nak cari hiburan, bukan nak memenatkan lagi kepala otak nak mikior sume tue.

3. asal ha sume pelakon drama korea ni putih2 ha? heran aku.. negara orang putih macam amerika pun ada yang hitam. ke sebab negara diorang tu salu ada salji jadi diorang pun putih?eskimo tak putih pon.

heran tak heran.. awek2 dalam drama tu cun siot!hahahahah.. sengal

3 Responses to “Aku Heran Dengan Drama Korea”

  • February 7, 2012 at 4:17 PM
    Anonymous says:

    aiseymen.. boring sangat ke sampai layan drama korea?hahahaha.. mat jiwang rupenye.. kui3

    delete
  • February 20, 2012 at 1:28 PM
    Anonymous says:

    hahhaaha... ceh2... tgok jugak ehhh! :P

    delete
  • February 21, 2012 at 6:00 PM
    Azuwa Hasan says:

    saya dipaksa, truth be told,xrela pun.. hahahaha

    delete

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Official Pokwa Blogsite Copyright © 2011 -- Template created by Azuwa Hasan -- Powered by Facebook