Thursday, April 19, 2012

3 Perkara Perempuan Patot Tak Buat

,


Salam alaikum.. Whatssup Yo???
setelah bercuti about a week and now we all back to the miserable but full with love life;student's life!
bile dah balik of course la you can see balik adik2 atau akak2 y cun kat kampus tuh ha, lepaskan rindu ke ape ke lantak korang lah. tapi kan, tak kire la selawa mana pun aweks ni kan, bagi aku ade certain benda yang diorang should not do it and i like to claim that this is from the perspective of a man, heh3

1. ladies!! DON'T CHEW GUM. mungkin korang rase,"wow, rase style,cool lar kalo kunyah gula2 getah", seriously that is so not cool. it is annoying ade lar. you gals know what, era kunyah2 gula2 getah ni dah habis dah, tak sesuai langsung. tapi kalo lelaki tu lain. dont compare yourself with us;guys. you gals have your own speciality, i mean kelebihan, kecantikan yang ada memukau hati-hati lelaki dan suara-suara yang mampu menyejukkan hati-hati sang Hitler di luar sana. so, dalam erti kate lain, tak feminin kunyah gula-gula getah neh, so tak payah buat lar..


2. of course, benda ni kalo korang buat, yang lawa jadik tak lawa, yang cun jadik tak cun, yang kiut jadik tak kiut dan yang comel sudah pasti jadik buruk. TOLONGLA JANGAN MEROKOK. awek merokok, aku tak boleh nak bayangkan bile awek merokok. serius tak NGAM langsung bila korang merokok. pernah jugak la kekadang bile aku pergi Time Square kan, nampak sorang awek keje kat situ, cun seyh. pastu aku nampak die keluar ke parking level dan kebetulan aku pun dah nak balik. sekali aku tengok die smokes, i went "urh, she smokes,damn". i dont know why, but lelaki merokok is different.


3. another thing is, tak kira la korang anak orang kaya ke, anak Dato' ke, Tan Sri ke, kalo korang buat neh memang kitorang lelaki-lelaki melayu kat luar sana tak kan pandang korang sebagai perempuan or aweks PLEASE, DONT SHOUT AND ALWAYS LOWER YOUR VOICE, aku rase korang tahu yang kitorang lelaki lebih suka awek yang feminin dari awek yang kasar dan sebagainya. Kan??? tak percaya tanya pakwe korang.


bagi aku, 3 benda ni la yang buat aku rase cam tak best je kat mane2 aweks. so, pada yang lelaki, kalo setuju, setuju jela, pada perempuan-perempuan di luar sana, kalau tak setuju. SORRY, ADUAN TAK DI LAYAN. heh3


6 Responses to “3 Perkara Perempuan Patot Tak Buat”

  • April 19, 2012 at 12:02 PM
    Anonymous says:

    betul ape yang ko cakap tuh, bende2 tuh pempuan tak patot buat

    delete
  • April 22, 2012 at 8:34 AM
    Anak Melayu says:

    ape ko ingat 3 bende je y pompuan tak payah buat, banyak lagi seyh.. banyak giler.. hu3

    delete
  • April 22, 2012 at 8:35 AM
    Azuwa Hasan says:

    takkan aku nak tulis sume, agak2 la der.. hahahah, 3 sudah, lagpun 3 bnde ni plg komon dlm hidup kite. y len tu ak xpernh jumpa. bebudak USIM ok lagi, len la MMU

    delete
  • April 22, 2012 at 8:36 AM
    Anak Melayu says:

    hahaha, ko dtg la ar lepak MMU 2 3 ari ke. baru ko tau realiti org pompuan mcmn. kui3

    delete
  • April 22, 2012 at 8:39 AM
    Amy Kencang says:

    korang ni tak abeh2 ngn kutuk perempuan.. ape korang ingat lelaki ni perfect sangat ke hah? sies la, blog ni memg sexist. berat sebelah. ko kene tukr la title blog korng, blog anti perempuan.

    delete
  • April 22, 2012 at 8:40 AM
    Azuwa Hasan says:

    kitorang tak kutuk la.. mane ade kutuk.. rlx la amy, mrh ke?moh ak belanje cucur lembu. huhuhuhuhu

    delete

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Official Pokwa Blogsite Copyright © 2011 -- Template created by Azuwa Hasan -- Powered by Facebook