Friday, October 26, 2012

Edisi Khas:Pembelaan Ustaz Razis

,
sebelum ni, aku ada tulis tentang ustaz razis neh. antara pertuduhan beliau adalah kahwin and then cerai, and then kahwen and then cerai dan macam2 lagi;anda boleh baca dlm post ni. haiyya, ini olang manyak siol lar. ternyata apabila ditangkap oleh JAIS, dia menjawab pertuduhan yang mana dia berkahwin sebanyak 11kali itu(wow!)



pembelaan beliau yang mana hampeh  agak bangang munasabah ialah:

1. beliau berkahwin sebab nak carik isteri yang terbaik untuk beliau
2. beliau tidak berkahwin sebanyak 11 kali sepertimana yang diperkatakan sebelum ini tetapi 9 kali. bukan 9bini, tapi cerai kahwin cerai kahwin.

sumber: sini

serius aku pikir mamat ni memang hampeh. tak kesahla dia nak kahwin 11kali ke 9 kali ke,29 kali ke berapa ke, asal semua gadis-gadis yang baik kat luar sana ko kebas ha?sengal la ko neh!(mode:emoSIAnaL). yang peliknya, dalam 11 kali yang dia duk kahwin, tak kesahla 9 ke 11 ke,12 ke asal dapat anak kalau dan cakap nak crik yang terbaik?apa maksud mamat ni bile dia cakap yang terbaik? terbaik macamana?terbaik kat rajang?terbaik dari segi paras rupa?terbaik dari segi kewangan? ke mamat ni memang suka nak merasa yang dara?

dahla kahwin ramai, anak berterbur nafkah pulak tak bagi. ape punya orang la mamat neh. dah tau kahwin, tau buat anak, tau dapat anak, kebajikan bini dan anak2 tak jaga. kalau ye pun dah tak suka bini tu, nak cerai ke ape tu hak beliau la tapi nafkah anak-anak tu wajib.

aku rasa, mamat ni tak leh pakai gelaran ustaz dah. kene buang gelaran ustaz tu letak gelaran lain, LELAKI JALANG ke, MANGKUK HAYUN TINGKAT 244 ke.. hampeh punya orang,manyak siol lo.......

5 Responses to “Edisi Khas:Pembelaan Ustaz Razis”

  • October 27, 2012 at 2:49 PM
    Anonymous says:

    babi la mangkuk neh, dahla pakai nama ustaz, memang xleh blah! sial nya orang! pg terjun gaung la mangkuk

    delete
  • October 27, 2012 at 2:51 PM
    Si Cantik says:

    wah, senang je alasan die ye jawab nak cari yang terbaik untuk dia. apa dia ingat perempuan ni pakaian ke nak cuba semua pastu check sama ada kene dengan taste ke tidak.menyampah dengn ustaz neh!

    delete
  • October 27, 2012 at 2:52 PM
    Anonymous says:

    nak marah rase bile tengok video tu, alasan dia kawen 11kali sebab nak cari calon terbaik. langsung tak leh di terime.

    delete
  • October 27, 2012 at 2:53 PM
    Anonymous says:

    ini orang manyak bodoh la...

    delete
  • September 27, 2013 at 1:17 AM
    Mat encem says:

    Em, hi.. Dah ada bf? Hehehehehe

    delete

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Official Pokwa Blogsite Copyright © 2011 -- Template created by Azuwa Hasan -- Powered by Facebook