Thursday, May 16, 2013

Donwload from 4Shared

,
السلام عليكم

aku tahu ramai yang suka download lagu xpun video dari youtube, beemp3, mp3skull dan banyak lagi la. tapi aku jugak yakin ramai di luar sana suka download album artis feveret secara full album. direct download server sometimes delete the files and it just happened not really recently since DCMA and SKMM shit. kebanyakan website yang ada download servis macam 4shared agak leceh untuk download, nak kena daftar ahli, buat itu buat ini. so, ada cara senang.. iaitu.. just keep reading ok??

1. just play the video below for a brief introduction:



2. okay, that is just a simple tutorial. and now for more just take a look at the pictures below:





first, you guys mesti carik link file yang korang nak download, to make sure that the file still exist, macam yang aku highlight kan kat dalam gambar di atas





and then highlight "www.4shared.com" dan replace dengan "http://4server.info/download/http://www.4shared.com", macam kat gambar di bawah. just wait for a few moment, file tu akan di download.. ok???







setel!!



0 Responses to “Donwload from 4Shared”

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Official Pokwa Blogsite Copyright © 2011 -- Template created by Azuwa Hasan -- Powered by Facebook