Tuesday, May 28, 2013

Edisi Kagum : Skim Cepat Kayo Versi Digital

,
السلام عليكم



ni bukan nak kutuk MLMers ke ape ke, kalau kutuk mana nak terasa ye kalau dah hati perut semua duk kelabu dengan duit orang jek. ni nak sembang pasal satu skim cepat  kaya yang baru-baru ni hangat diperbicarakan di Amerika dan UAE. dalam masa satu tahun,  $45 million diperoleh, uihh, den nak join la...

skim cepat kaya ni dipelopori oleh mereka yang bijak pandai, juga dipanggil sebagai hacker, ada berani? aku pun nak join tapi apakan daya tak layak, nak buat asignment pun malas, ni kan nak belajar semua code-code haramjadah sume tu. diorang semua buat keje ni 2kali, pada Feb 2012 and Dec 2012. The December operation targeted a credit card processor in the United Arab Emirates and involved 4,500 ATM transactions in  20 countries. The New York cell is accused of carrying out 750 of those transactions and grabbing almost $400,000. The February operation hit a credit card processor in Oman with the New York cell accused of stealing $2.4 million in that instance through nearly 3,000 ATM withdrawals. ha?? ade berani????

0 Responses to “Edisi Kagum : Skim Cepat Kayo Versi Digital”

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Official Pokwa Blogsite Copyright © 2011 -- Template created by Azuwa Hasan -- Powered by Facebook